Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szimbiózis

Szex-rockisten vagy rock-szexisten? – Lenny Kravitz

2024. augusztus 02. - Ms. Vipi

Nem mindegy? – kérdezhetné bárki. De, igazából mindegy – 2 in 1. (A blaszfémiavádat kerülendő, nevezhetjük szex-rockbálványnak és/vagy rock-szexbálványnak – így a political correctness is letudva.) A 2 in 1 igazából 3 in 1, a másik kettő forrása, a harmadik (vagy az az első?), a par excellence alfahímsége.

szex-rockisten_x_xx_xxx.jpg

A The Chamber ún. explicit videóklipje abszolút ráerősít a fentiekre. Totális maszkulinitás – sokaknak talán egyenesen toxikus maszkulinitás! (Utóbbi legyen az ő bajuk!) A blaszfémia vádat kockáztatva ismét, azért jegyezzük meg, hogy még egy szex-rockisten/rock-szexisten is tévedhet. A klip elején látható ajánlás-idézet – „The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.” / „Az igazi férfi két dolgot akar: játékot és veszélyt. Ezért akarja az asszonyt, mint a legveszélyesebb játékszert” – szerzője azonban nem „Fredrich Nietzche”, hanem Friedrich Nietzsche. (Ő ugyebár maga is istenség – X in 1[!]: klasszika-filológus, egyetemi tanár, filozófus, költő, zeneszerző.) Mindezt csupán a tisztesség kedvéért.

Ha esetleg nem tudtad a korhatárkötöttség miatt megnézni a fenti videót, vigasztalásul, íme a The Chamber koncertfelvétele.

Most következzen az a Lenny Kravitz-dal, amellyel megismertem: Are You Gonna Go My Way. Jöjjön először a klip, aztán a koncertfelvétel! Utóbbin érdemes megfigyelni – visszatérve az esetleges toxikus maszkulinitás vádra –, hogy a közönség nő tagjai(!) szinte szívják magukba az áhított(?) „maszkulin-mérget”.

Hangulatváltásként egy újabb klip: The Pleasure and the Pain. (Lehet, hogy ez is korhatáros, nem tudom, mert én már „száz éve” igazoltam a Google-nak, hogy nem vagyok hátulgombolós.) Nem ragozom: szeretem ezt a klipet is.

Nem tudom, hogy a toxikus maszkulinitásnak mennyire összetevője a nárcisztikus alfahímség exhibicionizmusa, az alábbi videóklip megtekintése után bárki elgondolkozhat ezen. Közben legfeljebb azon, hogy ez a fasz miért takargatja a pöcsét, ha már egyszer…?! Egyébként agyunk a látvány feldolgozásával lesz elfoglalva, mert ez a test azért nagyon-nagyon-nagyon…! Be kell azonban vallanom, hogy hirtelen megszólalt bennem egy hang (nem tudom, ki a francé!), és röhögve kérdezte: „Egy hatvanéves csókának tényleg így kell önszexualizálva baromkodnia? Oké, a segge rendben van, de a farkát már rejtegeti… És frankón bejön neked ez a zene és szöveg, vagy a seggére meredt szemed kikapcsolta a füled?”

Most álljak oda vitatkozni, miközben…?

Hagyom a fenébe, jöjjön inkább ide a végére, pihentetőként egy civil videó – és hogy lássuk: a rock-szexisten és/vagy szexrockbálvány… is csak ember, néha ő is visszavesz a 110 százalékból.

Talán éppen azért, hogy legközelebb is ezerrel nyomathassa. Az alfa az alfáknak – az alfahím az alfanőknek, egyáltalán minden alfának, akiknek... (Az analfákat persze hagyjuk! Bocsika!)

süti beállítások módosítása