Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szimbiózis

A „szerelem” börtönében

2024. október 14. - Ms. Vipi

Évek óta gyilkolták egymást, de váltig állította, hogy „…szerelem… őrült szerelem, izzó vággyal és perzselő szenvedéllyel… lángoló eksztázissal, amely nélkül nem lehet élni.” Évek óta gyilkolták egymást… tomboló érzelemviharok tépték-szaggatták őket. Helyesebben ők tépték-szaggatták egymást mindenért… semmiért. Már semmi sem volt jó… csak a „szerelem” – már minden rossz volt, csak a „szerelem” nem.

a_szerelem_bortoneben_xxx.jpg

Aztán hirtelen, egyik pillanatról a másikra értette meg, hogy az izzó vágy és a perzselő szenvedély a lángoló eksztázissal őrültnek ugyan őrült, de nem szerelem. Még csak nem is „szerelem”. Egy filmelőzetesben mintha saját múltját látta volna viszont, pontosabban csak egy darabkáját, azt a pillanatot, amikor szerelmes lett… amikor ráérzett a szerelem ízére.

Aztán magával sodorták az emlékek, mint egykor a szerelem… és minden újabb emlékmorzsa újabb örömmel és szomorúsággal töltötte el a szívét. Örömmel a régi boldogság íze, és szomorúsággal a rádöbbenés, hogy már nincs meg, szerelmének az a darabkája is elveszett. Önkéntelenül és megállíthatatlanul leltározott, egykori szerelmét rovancsolta. A szerelmet rovancsolta, mert rádöbbent, hogy egykori szerelme volt a szerelem. Hogy az a szerelem… az, amiből mára semmi nem maradt.  

Igen, úgy érezte, hogy semmi!

Igen, „megfeledkezett” az izzó vágyról és perzselő szenvedélyről… a lángoló eksztázisról!

Úgy érezte, hogy kifosztották.

Aztán hirtelen eszébe jutott az izzó vágy a perzselő szenvedéllyel, lángoló eksztázissal… és megdöbbent. Először azon, hogy hogyan feledkezhetett meg róluk… Aztán a felismerésen, hogy az izzó vágy a perzselő szenvedéllyel, lángoló eksztázissal… fosztotta ki, azért mondott le a szerelemről. Csupán szexuális vágy az, ami börtönbe zárta – a „szerelem” börtönébe.

Elcsodálkozott, amikor a szivárvány jutott eszébe – a „szerelem” börtöne után az, hogy a szerelem szivárvány… milliónyi varázslatos színnel. „Igen – mondta magában –, a szerelem szivárvány, amit nem pótolhat egyetlen vörös szín, bármennyire is izzó, perzselő, lángoló.” Aztán boldogan olvadt bele a szivárvány-érzésbe, beleszédült, ahogy átjárta a szerelem… amely nem tűri a börtönt.

Kiszabadult.  

süti beállítások módosítása