Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szimbiózis

Only fans

2024. augusztus 22. - Ms. Vipi

Yes – csak rajongóknak! Bővebben: a pénzért rajongóknak.… Meglepődtél… de miért? Hiszen mi másért, ha nem a pénzért rajong az, aki a címben jelzett webes platformra regisztrálva, jellemzően a magáról feltett intim (vagy egyenesen pornó) fotókból-videókból kíván busásan profitálni. Természetesen az említettek fizetős oldalait látogatók szintén pénzért rajonganak, csakhogy ők azért fizetnek, hogy rajonghassanak! Nagyon nem ugyanaz a kettő.

onlyfans_xx_xx_xx.jpg

Az OnlyFansra nem csak pénzért vetkőzők-pucsítók töltenek fel anyagokat – ahogy írják itt, és itt is láthatod, ha lefelé görgetsz –, de a többség önszexualizáló tarlommal igyekszik mindnagyobb bevételre szert tenni. A mind nagyobb bevétel komoly csábító erő, amit ráadásul már korábbról ismert, leginkább egykorvolt, mára inkább MILF-korú hollywoodi (ex)sztárok OnlyFans-sikertörténetei igazolnak. Ők, akik egyre távolabb kerültek az általuk elvárt gázsival(!) kecsegtető szerepektől, saját maguk dicsekszenek el vele: „Dől a lóvé!” Nem sorolok neveket – ha érdekel, könnyen megtalálod őket és OnlyFans-sikertörténeteiket a neten. Hasonlóan nem nevesítem a főleg egykori realityizé-celebizéket… Mindegy is, valamiből élni kell… persze a lehető legmagasabb életszínvonalon. Ja, igen, az expornósokkal kellett volna kezdenem, akik a kevésbé strapás melót és komolyabb pénzkeresetet látják benne (mert hát… szóval azért nem úgy van, ahogy „önfelkent”, jóemberkedő haladárok szeretnék összemosni a dolgokat). A „mezítlábasokkal” itt és most ne foglalkozzunk – vélhetően az OnlyFans látogatói is így vannak velük.

Nagyjából tehát érthető az OnlyFans-biznisz és környéke. Azért csak nagyjából, mert azokkal nem igazán tudok mit kezdeni, akik azért fizetnek, hogy rajonghassanak. Miközben persze a pszichológiája közhelyszerűen egyszerű. De akkor is, mert miért is fizetnek? Többségük szimpla(!) pinakukkolásért. (Tudom, van egy kis „körítés”: smink, jelmez…) Miközben – az ilyesmire kiéhezettek – ingyen is annyit leskelődhetnek, hogy a szemük bánja. Meg persze a csuklójuk, mert hiszen mi másért kukkolnának, mint a rejszolás kedvéért! (Hagyjuk már a nevetséges pszichés-belemagyarázós, lelki-rejszolós rizsát – miközben persze tényleg vannak, akik a kurvákhoz sem a valódi, hanem a lelki magömlésért járnak.) Visszatérve a rejszolva kukkolókra (vagy kukkolva rejszolókra): lényegében a virtuális stimulációért fizetnek, azért hogy a minimum OnlyFans-sztárokra verhessék ki, úgy érezve közben, hogy: „Megvooolt a ribanc!”… Ó, szegénykéim!

A virtuális világból kilépve: a valóságban is megvannak a hasonlók, általában „pénzes pasik”, akik sorban állnak egy-egy celeb-pináért. Igen, ez azért több nagyságrenddel drágább eksön, de nyilván megéri, hogy majd ők is dülleszthessék a mellüket: „Nekem is megvooolt a… ” (Ez a celebkurva-megbaszás utáni lelki orgazmus mint bónusz!) A ribancot nem teszik, hozzá, mert hiszen egy ribanc megkúrása nem igazán presztízsértékű még a „pénzespasi”-világban sem. Persze lehet, hogy tévedek.

Tehát: Only fans, vagyis CSAK RAJONGÓKNAK! – mert a rajongók nem filóznak… mással vannak elfoglalva.

süti beállítások módosítása