Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szimbiózis

Kéz a kézben pornó?

2024. július 28. - Teplán Ervin

Az interneten futottam bele az okításba… már a cikk címe is igen sokatmondó volt, valami ilyesmi: „Hogyan tudod bevonni a csajodat a közös pornónézésbe?” Persze inkább felkiáltójel kívánkozna a végére, hogy: „Vond be!” Mert ugye, be kell vonni… már ha pornósat akarsz játszani vele szeretkezés helyett!

kez_a_kezben_xx_xx.jpg

A szerző ugyanis szinte afrodiziákumként ajánlja… hogy majd a csajod a közös pornónézéstől kap kedvet az azonnali …hoz, …hoz… Vagyis mindahhoz, ami titkos vágyaid között szerepel, és azért akarod bevonni… mert akkor aztán olyan gerjedelem vesz erőt rajta, hogy ember légy a farkadon, hogy álld a sarat! Helyesebben, hogy a farkad állja a végeláthatatlan rohamokat! Szóval csak győzd kielégíteni!

kez_a_kezben_2_xx_xx.jpgNyilván vannak, akik kikérik maguknak már a „bevonási próbálkozást” is… miközben persze biztosan vannak csajok, akik alig várják, hogy bevonják őket… Sőt, legszívesebben ők vonnák be a pasijukat, ha már az olyan balfasz, hogy az istennek se akarja bevonni őket… Nekik persze igazából nincs is szükségük a bevonási manipulációra, hiszen elvonási tüneteik vannak az elmaradó bevonási kísérletek miatt. Hogy végre bevonja őket valaki az ágyába… vagy legalább egy kapu alá… „Egye fene… csak már…!” Vagyis ezek a csajok annyira bevonás-készek, hogy abban reménykednek, ha az altesti „tehetsége” nem is nő meg a pasijuknak, legalább a kedve…

Egészségükre! 

Nem akarlak semmilyen kamu dumával szédíteni, hogy pszichológia meg szociológia… és még a fene tudja, milyen …gia miatt foglalkozom a pornóval. De azért mégis… hiszed vagy sem, az ember és az emberi viselkedés, a kommunikáció, a manipuláció, a hazugság… érdekel elsődlegesen a pornóban is. Ez ugyanis sokkal érdekesebb, mint az, hogy hova/mibe… Mert bizony van a pornóban bőven hazugság, manipuláció.

A kérdés akkor most az, hogy mire kell gerjedni. A hazugságra, a manipulációra…? Például arra, hogy hogyan lehet bevonni a csajodat… hogy leszopjon, vagy hogy engedje análba…? Sőt egyenesen vágyjon arra, amitől egyelőre még viszolyog… netalántán undorodik! Mert ha nem viszolyog… nem undorodik, akkor nem kell a tuti okosság, hogy miként csábítsd pornót bámulni… Sőt: a pasi is magasról tesz a pornóra akkor, amikor majdnem az agyát szívják ki a dákóján keresztül!

Akkor most kinek is szól az említett cikk?

Első-masztis kiscsávóknak, akik az osztálytársnőjük szelfijére rejszolnak otthon vadul… és tán fülig szerelmesen? Nekik kell megtanítani, hogy milyen vakerral cserkésszék be a csajszit… hogy belophassák neki a lompost alul vagy fölül, elől vagy hátul?

Miért nem mehet minden a maga természetes rendje szerint? Miért nem lehet meghagyni a szerelmet, hogy kéz a kézben…? Sétálni, és nem pornót nézni! Aztán úgyis minden megtalálja a maga útját. Hazugság nélkül is.

A szerelemnek mégiscsak erről kellene szólnia – ab ovo az őszinteségről!

Sőt, még a szimpla szexnek is!

Hacsak nem a hazugság jelenti a kielégülést!

süti beállítások módosítása