Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szimbiózis

Légy „MILF”!

2024. június 07. - Teplán Ervin

A pornóipar is felfedezte, és MILF-eknek keresztelte, miközben kurrens termékké tette (szexualizáció!), azokat az érett asszonyokat, akikből tüzes NŐIESSÉG árad, amit – szemmel láthatóan – önmaguk is élveznek, ahogy a férfiakra, fiúkra gyakorolt hatását is! Az angol betűszó szalonképes fordításban annyit tesz, hogy olyan anyák (anyakorú nők), akiket a férfiak, fiúk szíves örömest elkapnának egy fordulóra (aztán még egyre, meg még…). Ennél már csak annak örülnének jobban, ha a MILF-ek kapnák el őket. Merthogy a MILF-ekből ez is sugárzik.

legy_milf_1_xxx.jpg

És most azonnal tegyük is idézőjelek közé a MILF-et! Jelezve, hogy nem a pornóbeli megjelenítésekre gondolok, mert nem kell kipakolni a cuccot ahhoz, hogy vonzók legyenek! Sőt: a megfelelő csomagolás még igézőbbé és kívánatosabbá teszi a legszebb nőt is. És még titokzatosabbá – márpedig ne felejtsük, a TITOK önmagában is (szexuális) vonzerővel bír!

legy_milf_2_x_xx.jpgAzt is sietek leszögezni, hogy a „MILF”-ség nem színház, mert alapvetően nem a közönségnek szól, hanem magának a NŐnek! (A pornóoldali MILF a színház – a közönségnek pucsítva.)

Az igazi „MILF” a nagybetűs NŐt (az alfanőt!) éli meg magában, kiélvezve annak minden gyönyörűségét – és ezt sugározza is magából, és élvezi azt is, hogy ezek a sugarak visszaverődnek rá. A „MILF”-ség – mi más lenne mint – gondolkodásmód, és abból fakadó életmód: testi, szellemi és lelki aktivitás. Sem a szellem, sem a lélek nem nélkülözheti a megfelelő testet, hiszen visszahat rájuk. Többszörösen! Ahogy a test sem nélkülözheti a megfelelő szellemet és lelket, amelyek edzik, ápolják, fejlesztik… és használják úgy, hogy élvezetet okozzon az élet minden területén.

Az igazi „MILF” művész: a test, a szellem és a lélek művésze.

A férfi testé, szellemé és léleké is! 

Az igazi „MILF” – szinte Pygmalion-módra(!) – feléleszti az igazi férfit még a holtfáradt pasikból is. (Akár egy szobrot is életre keltenek.)

legy_milf_3_x_xx.jpgSőt, tán még a megtört arcú, fénytelen szemű, hájas, löttyedt húsú és szellemű-lelkű, céltalan, rozoga manusokban is beindít valamit… azokban is, akik Csipkejózsika álmukat alusszák… Talán arról álmodnak – legalábbis azok, akik legalább álmodni nem felejtettek el –, hogy jön majd egy királylány hófehér paripán… vagyis hogy egy „MILF”…!

süti beállítások módosítása