Szimbiózis

„Személyiség”

2023. augusztus 31. - Teplán Ervin

Két tiritarkába öltözött férfimodellt láttam a fotón – a stílusguru viszont „két személyiséget”. Egy beágyazott fotó, semmi többet nem tudni a két modellről, csak hogy tiritarkába öltöztették őket… Na jó, annyit azért tudhatunk a személyiségükről, hogy jó pénzért hajlandók tiritarkába öltözni.

szemelyiseg_xxx.jpg

De rendben, a stílusgurunak ennyi elég, neki ettől már SZEMÉLYISÉGek. Ahogy az egyetértőn bólogató hozzászólóknak is. Miképpen a másik stílusguru oldalán is, akit éppen a hozzászólók kiáltottak ki EGYÉNISÉGnek, csak mert tiritarkába öltözött… „önkifejezve” magát.

Lám, ilyen könnyű SZEMÉLYISÉGgé és EGYÉNISÉGgé válni! … Mármint egyesek szemében – akik, úgy tűnik, egyre többen vannak. Akik persze követik a példát, hiszen ki ne szeretne SZEMÉLYISÉGgé és EGYÉNISÉGgé válni!

Lelked rajta, ha csak a tiritarkaságot veszed észre, a SZEMÉLYISÉGet és az EGYÉNISÉGet nem! Sőt, talán úgy látod, mintha egyenesen eltakarná… Már ha van… és nem éppen pótlék, pótszer… a tiritarka… Vagy a szürke… a fekete… vagy a márka… mert nem a szín a lényeg, hanem az, hogy pótlék, pótszer!

És hogy sokan attól várják mindazt, ami hiányzik belőlük. 

süti beállítások módosítása