Szimbiózis

Verd ki a fejedből!

2024. február 25. - Teplán Ervin

Érezheted olykor úgy, hogy bekoszolnak a rád fröcskölt „tisztaságukkal”… hogy halálra döfködnek a „szeretetükkel”…  hogy agyhalott leszel a „bölcsességüktől”… hogy a pokolba taszítanak azzal, hogy a „mennybe” akarnak emelni…  hogy lelked elkárhozik álszentjeik prédikációjától… hogy… Hogy a végtelenségig lehetne sorolni, ahogy ellened akarják fordítani a világodat… önmagadat!

verd_ki_a_fejedbol_xx.jpg

Ilyenkor ki kell várni, hogy távozzanak a mérgezett szavak… képek… De nem passzívan… És nem szavakkal-képekkel próbálkozni az „ördögűzéssel”… „Süketülj és vakulj” bele mondjuk egy bokszzsákba! Verd ki „belőle” a rád fröcskölt „tisztaságukat”, a beléd döfködött „szeretetüket”… a „bölcsességeiket”…! 

A bokszzsák nem hazudik: sem „tisztaságot”, sem „szeretetet”, ahogy „bölcsességet” sem… nem kárhozik el tőle a lelked… nem taszít a pokolba azzal, hogy a „mennybe emel”…

Miközben tiszta…

És szeret, mert eltűri az ütéseidet, rúgásaidat…

Bölcs, mert megérti…

A „szeretetről” sem prédikál: zsarolva, hogy simogass inkább!

Csak egy bokszzsák…

Beleizzadsz…

Aztán hullafáradtan bevánszorogsz a tus alá… és hagyod, hogy lemossa testedről a kiizzadt mérgeket. Érzed, ahogy agyad, lelked megtisztul… hogy újjászületsz a régi-igazi énedbe.

És rájössz, hogy többször kell a bokszzsákkal „beszélgetned”…

Azok helyett, akik csak bekoszolnak a rád fröcskölt „tisztaságukkal”…

süti beállítások módosítása